Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda

by -773 views
PelakonBDramaBPujaanBHatiBKandaB BAkasiaBTV3 - Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda


Pujaan Hati Kanda, Novel Pujaan Hati Kanda, Novelis Aulia Iman, 2018, Drama Adaptasi Novel, Drama Pujaan Hati Kanda, Novel Online, Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda, Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda Bab 1 Hingga Bab 15, Sinopsis Drama Pujaan Hati Kanda. Cast, Gandingan Remy Ishak dan Mira Filzah, Pelakon Drama Pujaan Hati Kanda, Remy Ishak, Mira Filzah, Sarah Hildebrand, Syazwan Zulkifly, Elisya Sandha, Mustaqim Bahadon, Ayden Mikael, Aida Khalida, Azar Azmi, Aidil Aziz, Omar Abdullah, Dian P Ramlee, Catriona Ross, Rashdan Baba, Reen Rahim, Taufiq Hanafi, Qazem Nor, Poster Drama Pujaan Hati Kanda,
Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda

Kali ini giliran Novel Pujaan Hati Kanda karya novelis Aulia Iman pula diadaptasikan menjadi drama bersiri 28 episod dan disiarkan di slot Akasia TV3 bermula 20 Disember yg lalu. Drama Seribu Rindu dah tamat episodnya, maka drama Pujaan Hati Kanda inilah yg akan menggantikan drama tersebut. Gandingan kali ketiga Remy Ishak dan Mira Filzah bermula filem Rise Ini Kalilah, kemudian drama Lelaki Kiriman Tuhan dan yg terbaru drama Pujaan Hati Kanda pula. Apa pun jom tengok Senarai Pelakon Drama Pujaan Hati Kanda serta watak – watak mereka dlm drama ini.
Remy Ishak sbg Megat Danish (Danny)
Mira Filzah sbg Tiara
Sarah Hildebrand sbg Nadine
Syazwan Zulkifly sbg Pali


Elisya Sandha sbg Reena
Mustaqim Bahadon sbg Kashah
Azar Azmi sbg Fatimah
Omar Abdullah sbg Dato Megat Aiyub
Dian P Ramlee sbg Datin Puteri Aisyah
Reen Rahim sbg Suria
Taufiq Hanafi sbg Naim
Qazem Nor sbg Rizman


Pada yg suka baca Novel Online,

korang blh baca novel Pujaan Hati Kanda ini secara online, dgn cara click saja link di bawah sekali. Jadi sambil – sambil tengok drama ini di TV, korang pun blh baca novel online juga, tapi tak semua bablah yg ada kan hehehe. Apa pun sebelum tu, jom tengok sinopsis drama Pujaan Hati Kanda ini di bawah ye..


Sinopsis Drama Pujaan Hati Kanda
Mengisahkan Danny, seorang playboy yg sudah insaf dan mahu membina kehidupan baru. Namun ketika hari pernikahannya, dia menerima satu hadiah iaitu bayi yg diletakkan di ruang legar masjid bersama kad ucapan dan sijil kelahiran. Calon isterinya, Nadine enggan meneruskan pernikahan mereka selagi misteri kehadiran bayi itu tidak terungkai. Majlis pernikahan dibatalkan dan Danny perlu bertanggungjawab ke atas bayi itu. Danny terpaksa mencari pengasuh yg sudi menjaga Rizqi sementara dia menyiasat siapa sebenarnya ibu kepada Rizqi dan benarkah Rizqi anak kandungnya. Dlm kesulitan, Danny dipertemukan dgn Tiara, pelajar universiti yg kesempitan wang ringgit. Danny merahsiakan perkara sebenar mengenai identiti bayi itu. Tiara hanya mengetahui Danny adalah seorang duda yg kematian isteri. Tanpa diduga, cinta mula berputik antara Danny dan Tiara. Dlm masa yg sama, Danny masih berusaha menjejak gadis misteri demi sebuah kebenaran dgn apa cara sekalipun sekali gus membongkar misteri yg membelenggu hidupnya. Berjayakah Danny menjejaki siapa ibu bapa kandung Rizqi
➔ Baca Online Novel Pujaan Hati Kanda Bab 1 Hingga Bab 15 ⤎

Carian Berkaitan
siapa watak baby rizqi dalam pujaan hati kanda, sinopsis drama pujaan hati kanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *